Vidusa V

Over mij

Angelique van Heumen – Viguurs RA

Even voorstellen….

Na mijn studie Accountancy aan de Hogeschool West-Brabant in Breda ben ik bij Deloitte gaan werken en heb mijn studie tot Registeraccountant aan de Katholieke Universiteit Brabant afgerond. Mijn werkervaring als accountant startte in de commerciële sector waar ik, na een aantal jaren als openbaar accountant, de overstap maakte naar het bedrijfsleven en meerdere leidinggevende functies heb vervuld bij bedrijven variërend van een internationaal beursgenoteerd productiebedrijf tot een landelijk adviesbureau. In 2007 ben ik bij de overheid gestart, waar ik als controller en hoofd administratie veel veranderprocessen, projecten en verbetertrajecten heb (be)geleid.


Mijn kennis en ervaring

”Ik ben er van overtuigd dat naast kennis en ervaring aandacht voor de betrokkenen een belangrijke factor is doelen te behalen.”


Mijn doel is om mijn kennis en ervaring in te zetten om (non-profit) organisaties te ondersteunen bij vraagstukken op het gebied van bedrijfsvoering en control. Dit kan zijn in de vorm van consulting, project- of procesmanagement of interim projecten.

Naast mijn inhoudelijke kennis breng ik daarbij ook een behoorlijke dosis mensgerichtheid, enthousiasme en communicatieve vaardigheden mee.

CONTACT

Ik kom graag bij u op de koffie voor een vrijblijvend en oriënterend gesprek.
Vul uw gegevens hieronder in en ik neem contact met u op.

Uw gegevens worden niet opgeslagen, maar alleen gebruikt om contact met u op te nemen.